Spanien

Vid södra Spaniens kust ligger Elviria, en förort till Marbella på Costa del sol. Elviria är beläget ca 5 mil från Málagas flygplats och ca 6 km från Marbella. För att ta sig till Elviria går det antingen att hyra bil på flygplatsen eller använda sig av infrastrukturen. Från flygplatsen går det tåg till Fuengirola där man får byta till buss för att ta sig den sista biten till Elviria. Det är även smidigt att ta sig in till Marbella med buss.

I Elviria finns förutom närheten till havet en del restauranger, mataffärer, frisörer, närhet till golfbanor med mera. I Marbella finns förutom detta även barer, shoppingmöjligheter och små mysiga gränder i gamla stan. Strax utanför Marbella ligger Puerto Banús, en stor hamn med lyxiga båtar, restauranger och butiker, t ex Dolce & Gabbana.

Om du funderar på att åka till södra Spanien och hyra hus, så har vi kontakter på plats. Det gäller framförallt i Elviria. Vi kan även förmedla kontakt med svensk biluthyrare på Málagas flygplats. Eftersom vi har besökt solkusten under så lång tid så ger vi gärna tips om vad som är värt att besöka.


Vårt hus i Elviria


Interiör vårt hus


Interiör vårt hus


Interiör vårt hus


Stranden i Elviria


Små gränder i Marbella

Allt innehåll på den här hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen. Copyright © 2012 Svenska Elviria AB